صنایع دفاعی و هوافضائی ترکیه

صنایع دفاعی و هوافضا ترکیه طی دهه های گذشته دستخوش تحولات اساسی شده است. ترکیه طی سالهای اخیر موفقیت بی نظیری را کسب کرده است ، امروز ترکیه دارای یکی از سریعترین بخشهای دفاعی و هوافضا در جهان است. تجربه و تأکید بر کیفیت در میان شرکتهای دفاعی و هوافضای ترکیه مشهود است زیرا آنها تلاشهای زیادی را انجام می دهند ، محصولاتی را تولید می کنند که در سراسر جهان قابل رقابت باشد و نقش مهمی در پروژه های بین المللی دارند. شرکت های ترک با داشتن منابع انسانی واجد شرایط و زیرساخت های پیشرفته فناوری ، راه حل های جهانی را برای تأمین نیازهای محلی بسیاری از کشورها ارائه می دهند. این شرکتهای ترک فعالیتهایی را در بسیاری از مناطق مهم در بخش دفاعی و هوافضا انجام می دهند ، از توسعه طراحی اصلی تا تولید داخلی ، از مدرن سازی تا اصلاح و از تحقیق و توسعه تا پروژه های بین المللی.

صنایع دفاعی و هوافضای ترکیه

در طول ایجاد زیرساخت های صنایع دفاعی داخلی ، ترجیح همکاری و تولید مشترک با کشورهای پیشرو و شرکت های وابسته بود. این امر باعث شد بسیاری از پروژه های دفاعی مانند ناو جنگی میلگم، تانک اصلی جنگی آلتای ، هلیکوپترهای آتاک و هواپیماهای بدون سرنشین (یوای وی) با موفقیت در صنایع دفاعی کشور ترکیه توسعه یابد. ترکیه با استفاده از این تجربه اولیه ، پروژه های بومی دیگری از جمله پهپاد آنکا، هواپیمای حمله زمینی حورکوش ، ماهواره گوک تورک ، یک هلی کوپتر سبک و همچنین یک هواپیمای جنگنده جت را آغاز کرد. علاوه بر این ، برخی از زیر سیستم های مهم و پروژه های توسعه فناوری برای پشتیبانی از چنین برنامه هایی آغاز شده است. امروز ، به لطف بخشی از بسیاری از پروژه های بومی که توسعه داده است ، صنعت دفاعی ترکیه از نظر توانایی ، کیفیت و مهارت کاملاً بالغ است. صنعت دفاعی ترکیه هم نیازهای نیروهای مسلح ترکیه را برآورده می کند و هم بازیگر شناخته شده ای در بازار رقابت بین المللی دفاعی است. در سالهای آینده با اتمام پروژه های مهم دفاع ملی قرار است سهم این صنعت در بازارهای داخلی و خارج از کشور افزایش یابد.

ترکیه یکی از بزرگترین مصارف دفاعی در جهان است. 19 میلیارد دلار هزینه دفاعی ترکیه در سال 2018 به عنوان پانزدهمین بودجه دفاعی در جهان قرار گرفته است. گردش مالی در صنعت دفاعی طی یک دهه گذشته دو برابر شده و در سال 2018 به 8.8 میلیارد دلار رسیده است. به موازات توسعه توانایی هوافضا و بخش دفاعی ترکیه در دهه گذشته ، صادرات و فرصت های همکاری بین المللی برای شرکت های ترکیه افزایش یافته است. صادرات این صنعت از 600 میلیون دلار در سال 2007 به 2.2 میلیارد دلار در سال 2018 افزایش یافته است. با ظرفیت تولید پیشرفته و ماهرانه ، سفارشات دریافتی این صنعت در سال 2018 به 12.2 میلیارد دلار رسیده است.

با گذشت سالها ، ترکیه همچنین به عنوان مکانی ایده آل برای تجارت هواپیمایی کشوری ظاهر شده است. در سال 2018 ، تعداد مسافران هواپیمایی به 210.2 میلیون نفر از جمله 97.2 میلیون مسافر بین المللی افزایش یافته است ، در حالی که در سال 2004 تعداد 34 میلیون مسافر بوده است. تعداد هواپیماهای غیرنظامی از 626 به 1404 مسافر بین 2003 و 2018 افزایش یافته است ، با افزایش ناوگان هواپیمایی از515 ، به 162. در همان دوره ، گردش مالی در هواپیمای کشوری به 21 میلیارد دلار رسید ، در حالی که 2.2 میلیارد دلار بود. ترکیه مصمم است که خود را به عنوان قطب هواپیمایی کشوری قرار دهد. یک فرودگاه جدید در استانبول احداث شده است و این بزرگترین فرودگاه در جهان با ظرفیت 200 میلیون مسافر در سال و پرواز به نزدیک به 350 مقصد است.

تقریباً 50 سال تجربه ترکیه در زمینه هوافضا به موقعیت صنعت کشور برای بازیابی کمک می کند.

بیش از یک قرن در آسمان ها

نیروی هوایی ترکیه در سال 1911 تأسیس شد و به پیروزی در جنگ استقلال ترکیه در سال 1922 کمک کرد. هنگامی که این کشور در سال 1952 به اتحاد پیمان آتلانتیک شمالی پیوست ، اولین جنگنده های جت خود را تحویل گرفت ، جنگی که برای محافظت از مناطق جنوبی ناتو در طول جنگ مورد استفاده قرار گرفت. جنگ سرد. همانطور که نیروی هوایی ترکیه با این هواپیماها پرواز می کرد – مانند اف 104و اف 100 واکنون اف 16 – در عملیات هوایی ناتو در بالکان ، کوزوو ، افغانستان و لیبی شرکت کرد.

آموزش به عنوان ستون های جامعه صنایع دفاعی و هوافضا ترکیه عمل کرده اند. این کشور از سال 1941 تهیه آموزش عالی برای خلبانان را آغاز كرد و سپس در سال 1973 ، صنایع هوافضای ترکیه را برای كاهش وابستگی خود به صنایع دفاعی سایر كشورها تأسیس كرد. امروز خلبانان در نیروی هوایی ترکیه معمولاً دو برابر زمان پرواز ماهانه مورد نیاز خلبانان ناتو برای کسب تجربه پرواز می کنند.

صنایع دفاعی و هوافضای ترکیه

صنعت اهرمی

با تکامل نیروی هوایی این کشور ، صنعت دفاعی ترکیه نیز پیشرفت هایی داشته است.

توانایی های هوافضای نظامی ترکیه با ایجاد تأسیسات هوافضای ترکیه در نزدیکی آنکارا به طور پیوسته بهبود یافته و به جلو حرکت کرد. این شرکت اکنون بالگردهای تی 129 آتاک سیستم های پهپادی آنکا میل و همچنین هواپیماهای آموزشی حورکوش را تولید می کند. هوافضای ترکیه قصد دارد با هلی کوپتر جدید گوک بی ، پیشرفته جت حورجت و هواپیماهای جنگنده ملی نسل پنجم (برای نیروی هوایی ترکیه) از تجربه و دانش خود استفاده کند.

اسماعیل دمیر ، رئیس ریاست صنایع دفاع ترکیه : “ترکیه هرگز از سرمایه گذاری در فن آوری های مهم ، آموزش منابع انسانی با ارزش و ایجاد هم افزایی از طریق صنعت ما متوقف نشده است تا به عنوان شریکی قابل اعتماد برای تمام سطوح همکاری بین المللی باشد. “ترکیه دارای شرکت های اصلی برای اجزای اصلی در سیستم عامل های ما ، از جمله چارچوب هواپیما ، موتورها ، تجهیزات مأموریت و سلاح است.”

در میان مشاغل پیشرو تولید سیستم های پیشرانه و موتور برای سیستم عامل های بال ثابت و دوار و وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین ، و یک پیمانکار مهم برای اکوسیستم هواپیمایی ترکیه بوده است. آسلسان، ارائه دهنده اصلی تجهیزات الکترونیکی و اویونیک برای هوا ، نیروی دریایی و سیستم ها ، از جمله جنگنده های نسل پنجم است. و هاولسان ، شرکتی در حال توسعه نرم افزار و شبیه سازهای پرواز برای آماده سازی خلبانان برای سیستم عامل های نسل بعدی است.

آینده صنعت هوافضای ترکیه

آینده ترکیه در هوافضا به گسترش توانایی های فن آوری و همچنین نیروی انسانی واجد شرایط بستگی خواهد داشت. سیستم های بدون سرنشین و هلی کوپترها از مهمترین اولویت های کشور هستند.

بایکار دیفنس پهپاد نبرد تی بی 2 میل را تولید می کند که همانطور که در مأموریت های ملی و بین المللی مورد استفاده قرار گرفته است وراکت سان یکی از پیشگامان ارائه موشک و مهمات در عملیات هوایی همراه با شرکتهای دولتی ام کک و توبیتاک است. دو پیمانکار ترک دیگر ، وستل واس تی ام ، در عملیات های بدون سرنشین نیز پیشرفت می کنند. وستل هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت و شناسایی جنگی و اطلاعاتی ساخته است در حالی که اس تی ام بر سیستم های بدون سرنشین برای شناسایی و نظارت برای سیستم های بالدار ثابت و دوار متمرکز شده است.

اسماعیل دمیر ، رئیس ریاست صنایع دفاع ترکیه: “فناوری های رادار و جنگ الکترونیکی ، کنترل پرواز ، موتورهای توربین ، رایانه های مأموریت ، مواد کامپوزیت پیشرفته ، مکانیک روتورکرافت و سلاح های هوشمند برای یک صنعت هوافضا قوی ضروری است.” “اس اس بی برای این فناوری ها برنامه های توسعه دارد.”

انتظار می رود مجموعه ای دیگر از پیمانکاران فرعی ترکیه نیز در اینجا نقش اساسی داشته باشند. آنها شامل میتکسان هستند که فن آوری های پیشرفته ای مانند رادار و سیستم های حسگر را تولید می کند. ،کاله ایرو اجزایی از جمله قطعات موتور ، قطعات ساختاری و موتورهای کوچک جت را می سازد. ،هواپیمایی آلپ ساخت بدنه ساختاری و قطعات موتور و همچنین تجهیزات فرود برای سکوهای هلی کوپتر و هواپیما. ،اس دی تی که سیستم های آموزشی و الکترونیکی تولید می کند. ، آسفات که خدمات تعمیر و نگهداری و تعمیر کارخانه های نظامی را انجام می دهد. وتورکیش تکنیک که خود را در زمینه تعمیر و نگهداری و تعمیرات در بین رهبران جهان تثبیت کرده است. و بسیاری دیگر که اجزای سازه ای را برای انواع سیستم عامل ها ، از جمله هوا فضا تولید می کنند.

“آماده بودن برای آینده مهم است ، شرکت هایی که برای فناوری ها و توانایی های جدید سرمایه گذاری می کنند و زیرساخت های خود را آماده می کنند ، به راحتی با دیگران سازگار می شوند.” پولات گفت. “صنعت دفاعی و هوافضائی ترکیه همچنین در دوره پس از همه گیری به افزایش همکاری های بین المللی خود ادامه خواهد داد.”

به بحث وارد شوید

مقایسه آگهی ها

مقایسه